Våra tjänster

Fagersta Plåtslageri har sin bas i Fagersta och arbetar främst lokalt med 5 mils radie. Vi har även utfört falsade bandtäckningar utomlands, i Grekland och på Irland. Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och har personal med bred kunskap inom rostfria tak.

Brett utbud av tjänster - Svetsning av rostfria tak till snöskottning

Vi åtar oss även svetsarbeten i bland annat aluminium och rostfritt. Svetsar även tungt smide. Vidare så har vi kunskap inom ventilation och har bra samarbete med ett ventilationsföretag och OVK licenserat företag. Vi har även samarbete med el/styr o regler företag. Snöskottning av tak är vi proffs på, har komplett säkerhetsutrustning och fallskyddsutbildning. Våra återkommande uppdragsgivare är Industrierna, Kommunen, Snickarfirmor, Bostadsföreningar och Serviceföretag.

Vi utför även plåtslageri och ventilationsarbeten mot privatpersoner. Vi utför sömsvetsade rostfria bandtäckningar som är ett överlägset ytskikt på plattare tak. Vi är en av de främsta i landet på att hantera denna metod. Perlefelts Plåtslageri "bifirma" är ett känt namn i Sverige inom denna metod. Om ni vill läsa mer om denna metod så klicka på Perlefelts Plåtslageri.